luni, 6 septembrie 2010

Face Nicolae puscarie ?

În timp ce pe alţii i-a lovit criza, pilele din Primăria Galaţi primesc sporuri de până la 75% din salariu, fentând legea. Este vorba de sporul de proiecte europene (manager proiecte) acordat de primarul municipiului Dumitru Nicolae prin Dispoziţia nr.87 din 15 ianuarie 2010.
Culmea nesimţirii este, însă, că au încasat bani atât oameni care nu au pregătirea necesară, cât şi funcţionari care nu au nicio treabă cu fondurile şi nu au trecute în fisa postului aceste atribuţiuni.
Deci e clar că s-au dat bani din buzunarul nostru către anumite lichele susţinute de Nicolae.
Situaţia a fost descoperită de prefectul Cosmin Păun , şi se pare că Nicolae e bun de plată, adică va da banii înapoi de la el din buzunar .
„Consideram că prevederile Legii nr.339/2007 dispun încadrarea specialiştilor în managementul de proiect, ori niciun funcţionar public căruia i se acordă spor de management nu este încadrat pe o funcţie de specialist în management, ci, în mare parte, pe funcţii existenţe în momentul intrării în vigoare a legii de şef de serviciu, director, consilier”, explică prefectul în cererea de chemare în judecată.
Totuşi , asta nu e o ilegalitate ce trebuie judecată şi condamnată? Cred că Nicolae ar trebui să ajungă în puşcarie pentru banii furaţi .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu