joi, 2 septembrie 2010

Autobuze second hand pentru Galati

Transurb anunţă că va achiziţiona autobuze second hand pentru a suplini nevoia locuitorilor din Galaţi deoarece capacitatea de transport a Transurb-ului era sub nivelul cerut pe trasee după ultima licitaţie organizată de Primăria Galaţi în luna mai 2010.
De ce second hand? Pentru că nu sunt bani pentru unele noi vine răspunsul lor. Eu însă mă întreb de ce e nevoie de alte autobuze? Păi parcă Transurb-ul nu avea destui călători, şi de aia s-au mai redus maşinile maxi-taxi . Acum au descoperit că mai e nevoie de autobuze? Pe cât pariaţi că o parte din bani se duc la “ băieţii destepţi “
Genica Totolici, directorul SC Transurb laudă aceste maşini care vor ajunge în 2 săptămâni la noi: „Sunt fabricate în anii 1999-2000 şi au circulat 500.000-600.000 de kilometri. Preţul plătit este de 18.200 de euro, fără TVA, pentru un autobuz. Tehnic, sunt foarte bune, dar şi estetic. Sunt autobuze cu podea joasă, cu 30 de locuri pe scaune". Trebuie reţinut că până acum o săptămâna, autobuzele au circulat pe străzile din oraşul olandez Haga.Deci suntem un fel gunoieri ai Europei .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu